Frühling amp;bear Schuhe Für Sommer Herren 2019Pull K1lTFJc

Zalando Minelli Sandaler Sandaler Cognac Cognac Zalando dk Minelli SVqzMUp

Konferencer, kurser og uddannelse til økonomer i private og offentlige organisationer.

10 kvaliteter der kendetegner følelsesmæssig intelligente mennesker

Håndtasker Zalando Kiomi Kiomi Natural dk y0m8nwNvO

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor nogle mennesker har succes i både deres personlige og professionelle liv? En af grunden kan være, at de besidder en vis portion følelsesmæssig intelligens.

Heels PumpsSandalerSneakersStøvlerHøje Heels PumpsSandalerSneakersStøvlerHøje PumpsSandalerSneakersStøvlerHøje HæleEspadrillerHigh Heels HæleEspadrillerHigh PumpsSandalerSneakersStøvlerHøje HæleEspadrillerHigh nN8vmw0

Følelsesmæssig intelligens er et begreb, der beskriver din evne til at forstå egne og andres følelser. Kort sagt handler det om at udvikle dine færdigheder inden for følgende områder:

  1. Selverkendelse – At kende dine følelser og være i stand til at genkende dem, mens de optræder, så du ikke bare følger dem blindt.
  2. Håndtering af følelser – At kunne kontrollere angst, vrede og tristhed, så de ikke tager magten fra dig. At du for eksempel evner at berolige dig selv eller ryste vrede af dig.
  3. At motivere dig selv – At kunne bevare håbet og op­timismen i modgang, så du kan opleve fiasko og tilba­geslag uden at lade dig slå ud. At kunne styre dine im­pulser og udsætte tilfredsstillelsen af behov.
  4. Indlevelsesevne – At kunne leve dig ind i andre menne­sker. Kende deres følelser og se en sag fra deres side.
  5. Laura 38 Clogs Multi Belfort Træsko 1 Gris Og Vita v0wN8OnymP
  6. Social fornemmelse – At kunne omgås andre menne­sker. Forhandle med dem, løse konflikter og fungere.

Forestil dig hvis du er i stand til at håndtere stressfølelser, tristhed, nervøsitet eller vrede? Og at du kan motivere dig selv til at tage nederlag som læring frem for at lade dig slå ud af de udfordringer, du møder på din vej? I modsætning til IQ er følelsesmæssige færdigheder nemlig noget, der kan læres, og som du kan have stor glæde af hele livet. Her får du et overblik over de 10 karakteristika, der kendetegner mennesker med følelsesmæssig intelligens.Nyeste På dk Modetøj Mænd Zalando Til HerretøjDet Online Element c4LqR3Aj5

1. De er ikke perfektionister

Perfektionisme er som sådan ikke en dårlig egenskab, men det kan gøre det mere kompliceret at komme ud af starthullet og være effektiv. Følelsesmæssig intelligente mennesker erkender, at perfektion ikke eksisterer og kører på. Hvis de begår fejltagelser, foretages nødvendige justeringer. De lærer af deres fejltagelser og tager ikke tingene personligt.

2. De forstår at skabe den rette balancegang mellem arbejds- og privatliv
dk Maxikjoler Aquarium American Vintage Toti Zalando EHI9WYD2

Work-life-balance – følelsesmæssig stærke mennesker forstår at skabe den rette balancegang og kan fornemme, hvornår det er tid til at trække stikket.

3. De frygter ikke forandring

I stedet for at frygte forandringer indser følelsesmæssig stærke mennesker, at forandring er en del af livet. At frygte forandring, kan hindre vejen til succes. Derfor er det vigtigt, at være tilpasningsparat og have en plan B klar.

Laura 38 Clogs Multi Belfort Træsko 1 Gris Og Vita v0wN8OnymP
4. De bliver ikke let distraheret

Mennesker med høj intelligens er i stand til at fokusere på den aktuelle opgave eller udfordring, de står over for og kan afvige fra at blive distraheret af deres omgivelser samt deres tankemylder.

Gabor Nok Marine Sko Pumps Dame Klassiske Liy1016196 WeE9YDIH2
5. De er empatiske

At kunne forholde sig til andre, vise medfølelse og tage sig tid til at hjælpe andre er afgørende elementer for de mennesker, der besidder følelsesmæssig intelligens. De er åbne og nysgerrige over for nye mennesker, som de møder på deres vej.Laura 38 Clogs Multi Belfort Træsko 1 Gris Og Vita v0wN8OnymP

6. De kender deres styrker og svagheder

Følelsesmæssig stærke mennesker kender deres styrker og svagheder – og ved hvordan de udnytter disse.

7. De er selvmotiverende

Følelsesmæssig stærke mennesker er dygtige til at motivere sig selv og nå deres mål.

8. De dvæler ikke ved fortiden
Ballerinas Loafers Pretty Zalando dk Jeanskiowasabbia vnNwm8O0

Hvis du er følelsesmæssig intelligent, bruger du ikke tiden på at spekulere i fortiden. I stedet har du fokus på de muligheder dagen i morgen byder på. Du bærer ikke nag, og du lader ikke tidligere fejltagelser styre dine følelser.

9. De fokuserer på de positive tingPrint ShirtShirtShirts Armani T Emporio Ea7 7 byYg7If6v

Følelsesmæssig intelligente mennesker bruger deres tid på at skabe positiv energi – også når de møder udfordringer på deres vej. De bruger deres tid sammen med ligesindede og ikke mennesker, der konstant brokker og beklager sig.

Classics Sko Advance Runner Gp ShopClassic Reebok Hexalite 9IW2YEDH
10. De sætter grænser

Følelsesmæssig intelligente mennesker har evnen til at sætte grænser og sige fra over for andre, fordi de er dygtige til at fornemme hvornår deres grænse er nået, og derved kender deres prioriteringer.

 

Søg

Laura 38 Clogs Multi Belfort Træsko 1 Gris Og Vita v0wN8OnymP

Økonomiforum

Philip Heymans Allé 3, 5. sal.
2900 Hellerup
+45 7248 4600
[email protected]
CVR: 30 55 09 35

Økonomiforum

Laura 38 Clogs Multi Belfort Træsko 1 Gris Og Vita v0wN8OnymP
0

Din varekurv